Contact: 0742.882.002

Cablurile cu auto-reglare Warmup sunt excelente pentru dezghețare acoperisurilor, jgheaburilor si burlanelor.

cabluri autoreglabileCablul de încălzire auto-reglabil are un miez conductor special între cele două fire.

Acest nucleu devine un mai bun conductor în condiții de mediu în timpul rece; Prin urmare, cablul de încălzire va crește puterea sa pe metru liniar, ca răspuns la frig. Această caracteristică îl face ideal pentru protecția la îngheț a suprafețelor expuse în timpul iernii.

Acest tip de cablu va reduce, de asemenea, producția de energie (wați pe metru liniar), in conditii mai calde, atunci când temperatura va fi mai mare.

Deși este numit cablu cu "auto-reglare", acest cablu nu va porni și nu se va opri singur. Deci, noi recomandăm să aveți un control asupra acestui tip de cablu de încălzire (poate fi un comutator sau un controler de temperatură).

Cablul este foarte potrivit pentru aplicații de acoperiș și jgheaburi, precum și pentru protecția contra înghețului a țevilor.

5 ani garantie5 ani garanție
Acest produs vine cu o garanție de 5 ani.

 

 


Caracteristici şi beneficii
Eficient energetic
Cablurile cu auto-reglare, dacă sunt instalate corect sunt mai eficiente energetic, deoarece ele își ajustează automat căldura lor (energia) de ieșire la fiecare punct (microscopic) de-a lungul lungimii lor, în funcție de temperatura din jur.

Căldura este sigur și eficient livrată în zonele mai reci, când / cum este necesar

Încălzirea sau Supraîncălzirea
Spre deosebire de putere constantă, nu aveți de ce să vă faceți griji despre supraîncălzire

Produse degivrare sol