Contact: 0742.882.002

degivrare acoperis senzorEliminați gheața și zăpadă periculoasă construită pe acoperișuri, jgheaburi și burlane

DE CE SĂ ALEGEȚI UN SISTEM DE DEGIVRARE PENTRU ACOPERIȘURI ȘI JGHEABURI WARMUP?

Acoperișurile și rigolele pot fi grav afectate de acumularea de gheață. Barajele de gheață și țurțurii se formează atunci când zăpada acumulată pe acoperiș se topește și reîngheață la strașină în timpul serii. În timp ce acest ciclul continuă și barajul de gheață continuă să crească, previne apa topită din drenarea în mod corespunzător de pe acoperiș. În cele din urmă, turturii care incep să se formeze, ar putea crea probleme atât de deteriorare structurală,cât și de siguranță.

Warmup oferă un sistem de degivrare pentru acoperișuri si jgheaburi, care conferă protecție jgheabului și ajută la prevenirea formării de baraje de gheață și țurțuri pe apartamente rezidențiale, condominii, vile și case. Cablul de încălzire pentru acoperișuri și jgheaburi menține un traseu continuu pentru zăpadă pe acoperiș, să se scurgă de pe acoperiș prin jgheab și burlan.

Sistemul este disponibil în 2 versiuni: un cablu cu auto-reglare și un cablu cu putere constantă.


BENEFICIILE UNUI SISTEM DE DEGIVRARE PENTRU ACOPERIȘURI ȘI JGHEABURI INCLUD:


SetSize4444 euro 1Reducerea costurilor
Sistemele sunt mai rentabile pe termen lung decât sarea și îndepărtarea, reducând cantitatea de deșeuri și prelungind durata de viață a acoperișurilor, jgheaburilor și burlanelor.

adauga valoare 1Adaugă valoare
Un sistem de degivrare pentru acoperișuri și jgheaburi Warmup, poate prelungi durata de viață a acoperișurilor, jgheaburilor si burlanelor, prin eliminarea prejudiciului cauzat de dispozitivele de îndepărtare a zăpezii.

SetSize4444 cele mai bune produseInvestiție înțeleaptă
Instalarea unui sistem de degivrare pentru acoperișuri și jgheaburi Warmup este o investiție excelentă, care poate crește valoarea casei tale. Este o soluție pe termen lung pentru păstrarea acoperisurilor, jgheaburilor și burlanelor fără zăpadă și gheață, sporind astfel valoarea proprietății dumneavoastră.

libertate designNu necesită spațiu
Nu este necesar să dedicați spațiu sau o cameră din casa dvs. / garaj pentru echipamente. Sistemul foloseste un mic controler de temperatură pe perete și un senzor montat pe acoperiș/pavaj.

eficienta energeticaEficiență energetică
Sistemele funcționează de sine stătătoare (cablu cu auto- reglare), sau în conexiune cu un dispozitiv automat de activare (controler de temperatură), care va declanșa sistemul atunci când el simte precipitații și temperaturi de îngheț. Aceste controlere asigură că sistemul este activ doar în perioadele utile și reduce consumul de energie risipitor.

CARE SUNT CELE MAI BUNE SISTEME PENTRU DVS.? 

Cabluri cu putere constantă

  • Ideal pentru aplicații unde controlul este în asociere cu o aplicatie de pavaj
  • Soluție convenabilă împotriva construirii gheții
  • Modele de instalare ușoară și flexibilă

Cabluri degivrare auto-reglabile

  • Modele de instalare ușoară și flexibilă
  • Cablat și tăiat în lungime de instalator
  • Ieșire de temperatură variabilă

Produse degivrare acoperis