Contact: 0742.882.002

incalzire in pardoseala electricaExplicarea incalzirii electrice in pardoseala

Produsele constau dintr-o serie de cabluri electrice, care vor fi instalate sub sau în interiorul pardoselii,ca mijloc de încălzire a unei zone sau camere.

Sistemul electric pe care dvs. îl veți instala, va depinde de dimensiunea camerei și tipul de pardoseală - opțiunile includ cabluri suficient de flexibile pentru a se potrivi în spații mici sau incomode, sisteme de cabluri electrice sau covorașe incalzitoare și folii, pentru a acoperi zonele mai mari.

Incalzirea electrica prin pardoseala WARMUP, este cea mai bine vândută marcă de incalzire prin pardoseala electrica din lume, oferind căldură de-a lungul întregii case, dând un sens cu totul nou pentru încălzire și confort. Sistemele noastre oferă timp de încălzire în câteva minute. în loc de ore, evitând supraîncălzirea și risipa de energie.

Cum funcționează incalzirea electrica prin pardoseala

incalzire in pardoseala electrica 2Covorașele incalzitoare, foliile sau cablurile, sunt montate sub podea și, de obicei, pe partea de sus a unui strat de șapă (pentru a ne asigura că suprafața este complet plată) și un strat de izolație pentru pardoseală (pentru a păstra sursa de încălzire să se ridice, decât să coboare), pentru a încălzi ușor suprafața pardoselii.

Diferitele sisteme electrice de incalzire prin pardoseala sunt compatibile cu aproape toate tipurile de podele - dacă nu sunteți sigur, consultați-ne acum pentru a vă consilia pentru cel mai bun produs pentru camera și podeaua dvs.

Deoarece sistemele electrice de incalzire prin pardoseala sunt în general destul de subțiri, acestea sunt mai ușor de instalat într-o cameră existentă, decât un sistem de încălzire hidraulic, care necesită spațiu pentru conducte și ar putea implica ridicarea podelei.

Un electrician calificat va trebui să conecteze sistemul dvs. electric la alimentarea principală cu curent și să pună un senzor care să se conecteze la termostat. Acest lucru vă permite să controlați temperatura și să pre-setați sistemul pentru a porni sau a se opri.

 

 CE NE DIFERENȚIAZĂ DE ALTE BRAND-URI DE PE PIAȚĂ?

cele mai bune produseCele mai bune produse
Am pariat pe calitate pentru a ne asigura că, clienții noștri au sistemele cele mai fiabile și sigure disponibile pe piață.

cele mai bune serviciiCele mai bune servicii
Avem personal calificat tehnic disponibil pe tel. 0742/88.20.02, care vă va recomanda ce ar trebui să faceți atunci când aveți probleme cu sistemul. De asemenea, suntem în măsură să vă oferim informații exacte in ceea ce privește costurile de funcționare ale sistemului pe care il cautati.

cele mai bune garantiiCele mai bune garanții
Vă oferim un set exclusiv și unic de garanții pentru produsele noastre. De asemenea, oferim o garanție de instalare SafetyNet™, în sensul că, dacă instalația de încălzire se deteriorează în timpul instalării, o vom înlocui gratuit.

cele mai bune acreditariCele mai bune acreditări
Produsele de incalzire electrica prin pardoseala Warmup sunt conforme cu normele UE, sunt marcate CE și acreditate de mai multe instituții independente, inclusiv BEAB, FIMKO, SEMKO, CSA, cUL, și UL.

cercetare si expertizeCea mai bună cercetare & expertize pentru dezvolta
Investiția noastră vastă în cercetare și dezvoltare ne permite să avem cele mai bune produse de pe piață. Avem cercetare de mai multe milioane Centru de Dezvoltare din Germania și un număr de case monitorizate post-ocupare în întreaga lume, din care toate ne oferă informații despre produsele noastre, consumul de energie și eficiența costurilor.

Produse incalzire in pardoseala