Contact: 0742.882.002

Incalzire in pardoseala

DE CE INCALZIRE IN PARDOSEALA?

Incalzire electrica in pardoseala este cu adevărat soluția modernă de încălzire, de creare a temperaturii perfecte, făcandu-vă să vă simțiți instant cum ați intrat in cameră, calzi și confortabili.

BENEFICIILE DE INCALZIRE IN PARDOSEALA INCLUD:

Adecvare pentru fiecare tip de proiect, combinată cu flexibilitatea pe termen lung

Datorită disponibilității unei game largi de produse şi sisteme, există o soluţie practică pentru orice tip de proiect, de la o simplă baie la o instalare pentru întreaga casă.

Confort de neegalat chiar și prin distribuție de căldură

Incalzire in pardoseala electrica dispersează caldura pe zona întregului etaj, folosind caldura radiantă de temperatură scăzută, mai degrabă decât temperaturi înalte "punct de încălzire" asociate cu radiatoarele. Încălzind o suprafaţă mare la o temperatură scăzută, produce forma cea mai confortabilă de încălzire posibilă, prin reducerea pierderilor de căldură de la corpurile noastre fără supraîncălzirea aerului din jur.

Economii de costuri şi creşterea eficienţei energetice prin zonele de control

Zonarea casei dvs. cu incalzire electrica in pardoseala este simplă. Unicele termostate 4iE WiFi inteligent și 3iE - cu monitor de energie, programabile digital, vă permit să selectați nivelurile de temperatură și programul, pentru a se potrivi perfect stilului dvs. de viață. Ca atare, pot fi realizate reduceri de până la 10-20% la facturile de încălzire.

Libertate în proiectare și costuri de întreținere reduse

Sistemele noastre sunt visul fiecărui designer, fără radiatoare voluminoase pe pereți și spațiu valoros. Cu încălzirea electrică prin pardoseală, puteți folosi fiecare metru pătrat din casa dvs. așa cum doriți. Sistemul este nu necesită întreținere.

Beneficii pentru sănătate și siguranță sporită

Un sistem de podea reduce umiditatea, prevenind acarienii, în timp ce căldura radiantă reduce circulația prafului. Acestea sunt caracteristici importante pentru cei care suferă de alergii si astm. Nu există suprafețe fierbinți sau margini metalice dure, care vin cu un sistem de radiatoare.

CARE SUNT CELE MAI BUNE SISTEME PENTRU DVS.? 

Cabluri de incalzire

  • Ideale pentru orice tip de finisaj
  • Ideale pentru proiecte noi

 

 

Covorașe incalzitoare

  • Ideale pentru gresie, piatră naturală sau podele de marmură
  • Ideal pentru o cameră, dar și potrivit pentru încălzirea întregii case
  • Ideale pentru zonele cu forme regulate

 

Covorașe SubLaminate

  • Ideale pentru covor, laminat, parchet, lemn si alte podele
  • Ideale pentru camere single, dar potrivit pentru încălzirea întregii case
  • Ideale pentru zonele cu forme regulate

SetWidth390 baieÎncălzire electrică prin podea sub plăci și piatră

Podelele din plăci și piatră sunt ideale pentru utilizarea cu incalzire electrica prin pardoseala. Masa lor termică și rezultatele înalte de conductivitate termică într-o podea care oferă căldură radiantă rapid și reține căldura bine, fac sistemul extrem de reactiv și eficient.

Alegerea podelelor de plăci și piatră cu incalzire electrica prin pardoseala a fost întotdeauna un favorit al industriei - camerele sunt ușor și uniform încălzite, în timp ce transformarea gresie, în mod normal rece, într-o suprafață confortabilă și confortabil pentru picioarele dvs.

Gama noastră largă de produse, garantează că avem soluția perfectă pentru încălzirea podelelor din gresie sau piatră.

SetWidth390 camera de ziIncalzire electrica prin pardoseala din lemn și laminat

Instalarea unui sistem de incalzire electrica prin pardoseala sub podele din lemn sau laminat este un mod ideal de a spori luxul natural al podelei de lemn. Căldura delicat creată adaugă caldură și confort pentru orice cameră, ceea ce o face mai primitoare și relaxantă pentru familia dvs.

Warmup a efectuat teste extinse cu producătorii și furnizorii de pardoseli din lemn și laminate.

SetWidth390 dormitorIncalzire electrica prin podea în diferite finisaje ale podelei

Sistemele de incalzire electrica prin pardoseala sunt o modalitate foarte bună de a adăuga un sentiment de confort și caldură pardoselii dvs. Nu fac din cameră doar un spațiu mai confortabil și primitor, dar eliberează și spațiul de pe pereți, permițându-vă să folosiți toată camera în modul în care vi se potrivește cel mai bine.

Podele încălzite se simt minunat la picioare, dar ele ajută, de asemenea la menținerea sănătoasă a casei, prin nivelul scăzut de umiditate, menținând acarienii și alți alergeni sub control. Incalzirea prin pardoseala reduce, de asemenea, mișcarea nedorită a aerului, scăderea cantității de praf din aer - benefice pentru cei cu astm.

Puteți folosi incalzirea electrica prin pardoseala în diferite finisaje de podea, cum ar fi covoare, vinil, plută și altele. Contactați-ne pentru a găsi soluția potrivită pentru proiectul dumneavoastră.

Produse incalzire in pardoseala